Cariera

Suntem o echipa de oameni dinamici, profesionisti, onesti care si-au propus ca prin munca lor atat individuala cat si de echipa, sa adauge valoare  servicilor oferite clientilor firmei.Daca vrei sa faci parte din echipa noastra te invitam sa completezi formularul de mai jos:

Nume: *
Prenume: *
Email *
Telefon: *
Postul vizat *
Mesaj:
Adauga CV
Adauga alt document:
Cod verificare:

shutterstock_70617253_cariera

Posturi disponibile

Manipulant Marfuri

Daca doresti se te alaturi echipei noastre iti oferim posibilitatea de a lucra  ca “manipunat marfuri”. Responsabilitatiile  tale vor fi: operatiuni de depozitare si aranjare marfa,  inchiderea coletelor, participarea la inventare partiale si totale, mentinerea ordinii ai a curateniei.  Asteptarile noastre de la tine sunt: sa ai studii medii finalizate,  corectitudine, responsabilitate, seriozitate, capacitatea de a respecta termene limite.

Operator Ambalare

Iti oferim posibilitatea de a face parte din echipa noastra ca “operator ambalare”. Responsabilitatile tale vor fi  : ambalare produse textile, etichetare, inlocuire ambalaje deteriorate, schimbare ambalaje infolieri in pachete promotionale, mentinerea ordinii ai a curateniei. Asteptarile noastre de la tine sunt: sa ai studii medii finalizate,  corectitudine, seriozitate, capacitatea de a respecta termene limite, atentie la detalii.

Munca sezoniera

In functie de cererea clientiilor nostri, activitatea firmei are perioade in care este necesara suplimentarea personalului pentru operatiunile de manipulare si ambalare marfa . Daca ai nevoie sa lucrezi doar o perioada de timp, iti oferim posibilitatea de a te angaja ca manipulant marfuri sau operator ambalare.